52 Imamiah/bevrijding Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
dinsdag, 04 december 2012 12:45

 

IMAMIAH, Genie numero 52

Engelenessentie: Bevrijding

IMAMIAH is de beschermengel van iedereen die geboren is

in de periode van 8 tot 12 December

als ook van de personen geboren op de volgende dagen : 12/5, 27/7, 9/10, 20/12 en 29/2.

IMAMIAH helpt je om al je karma op te lossen. Zij brengt je de moed en de kracht om de personages in je leven te ontmoeten die je moet ontmoeten. Zij kan je helpen om al je rekeningen te vereffenen. Dit vereffenen van rekeningen kan bovendien op een vreugdevolle manier gebeuren. IMAMIAH zorgt voor de betaling van je karma zodat je met een frisse start opnieuw kunt beginnen. Zij geeft je de moed en de kracht om met alles vrede te sluiten en het verleden achter te laten. IMAMIAH kan je bevrijden van innerlijke en uiterlijke vijanden zoals angst, slechte gewoontes, perversiteiten enzovoort. zij geeft je de mogelijkheid om je innerlijke en uiterlijke vijanden te overwinnen door ze hun nut toe te kennen en ze te bedanken voor het gene ze je geleerd hebben.

IMAMIAH is als een gebed dat verhoord wordt. IMAMIAH geeft je de liefde om te bidden en jezelf vreugde te schenken. IMAMIAH heeft enkel goede doelen, haar liefde maakt je vrij omdat zij ook de vergiffenis is. De vergiffenis van IMAMIAH, de vergiffenis van jezelf en iedereen die je ooit gekwetst heeft kan je in 1 keer bevrijden van al je karma.

IMAMIAH kan voor scheiding zorgen, maar ook voor vriendschap, vergiffenis en zege.

De zege van IMAMIAH is om met alles en iedereen op goede voet te staan,

altijd vriendelijk en correct te zijn.

Je hebt nu mogelijkheid om alles wat er in het verleden gebeurd is achter te laten door middel van vergiffenis. Het maakt niet uit wat er in het verleden gebeurd is, je hebt nu de kans om je schulden te betalen en de vrede in jezelf en om je heen terug te vinden. De personages in je theater zullen zich 1 voor 1 presenteren. 

En samen zullen jullie verder leren.

Wij zijn allen mensen en hebben door onze levens heen veel fouten gemaakt.

Ik dank IMAMIAH dat ik nu de mogelijkheid heb om mijn fouten te herstellen.

IMAMIAH geeft mij de kracht, de moed en de motivatie om mijn schulden te betalen en het verleden achter te laten, waarna ik naakt en nieuw door LIEFDE OMARMD word.

Ik ben Vrij en zonder Schuld omdat ik steeds JUIST HANDEL. Ik vergeef gemakkelijk en begin elke dag opnieuw. Ik laat het gene wat niet goed voor mij is achter. Ik ben op weg naar mijn lotsbestemming en laat het verleden in vrede achter. Ik bedank de weg die ik heb belopen, de weg waarop ik mij bevind en hij die nog komen gaat.

Hoeveel fouten heb ik moeten maken vooraleer ik de weg begreep. Nu zie ik alle sterren op de weg en weet ik dat God in iedereen woont. Ik vergeef alles en iedereen die mij ooit pijn heeft gedaan en bedank alles en iedereen voor de vergiffenis die zij me steeds weer schenken. Ik laat me leiden door het Licht. Mijn weg gaat naar boven en is Juist en Recht.

Gebed:

Ik vergeef al mijn vrienden en stop met vechten zodat zij geen angst meer van mij hebben, we elkaar vergeven en allen als vrienden verder leven. Ik bedank alle personages in mijn theater. Ook de slechten. Ik heb ze zelf opgeroepen zodat ik mijn schulden kon betalen.

Nu ben ik vrij puur en blij.

Dank je, IMAMIAH.

 

 

 

 

 

 

Share
 
SEO by Artio