62 Iah-hel/De vurige wens om te weten Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo en Michy   
zondag, 27 januari 2013 15:39

 

IAH-HEL, Genie numero 62

Zesde Engel van het Engelenkoor der Aartsengelen.

Engelen-essentie: De vurige wens om te leren

Iah-Hel is het Genie van iedereen die geboren is in de periode van 26 tot 30 Januari

als ook van de personen geboren op 1 van de volgende 5 dagen:

23/5, 6/8, 19/10, 29/12 en 10/3.

De mogelijkheden die je geschonken worden door Iah-hel:

Iah-hel stimuleert de vurige wens om te weten in jezelf. Deze wens kan je leiden naar de suprême wijsheid. Hij schenkt je een energie die je toestaat om je hogere en je lagere natuur te begrijpen en de samenhang, de harmonie of de disharmonie die heerst, die creëert of vernietigt te doorzien.

Iah-hel kan je heldere inzichten schenken en een goede intuïtie. Dankzij deze gaven is het je toegestaan om de waarheid te ontdekken. Wanneer je de kracht van Iah-hel die in jezelf huist op een creatieve wijze gebruikt zul je steeds meer en meer te weten komen en steeds dieper, hoger, groter en helderder worden totdat je 1 bent met het geheel en alles begrijpt. Totdat je de Godheid in jezelf begrijpt en hand in hand met hem kunt samenwerken aan de goddelijke droom van harmonie, vrede en liefde voor iedereen.  

Iah-hel verdeelt de energie der filosofen en mystici. Hij bied zich aan als leraar en zal alle ijverige leerlingen die zichzelf en de wereld willen begrijpen steeds bijstaan en hen de nodige handvatten aanreiken om hun studies te vervolledigen. En net zoals Iah-hel steeds tot je beschikking staat en je de nodige kennis en liefde schenkt kun jij ook een bron van licht worden en je kennis en liefde delen met iedereen om je heen.

Het grote begrip wat je met Iah-hel kunt verwerven kan je schenken aan je medemensen en aan de Aarde met als doel om het leven van de Aarde en al zijn bewoners te verbeteren.

Het is zo dat je een licht kunt worden, door het licht te verdelen, door meer kennis te brengen en voor een betere samenwerking en samenleving te zorgen, door harmonie en vrede uit te stralen overal waar je komt.

Doch vooraleer je het licht van Iah-hel kunt gaan verspreiden moet je eerst zover komen dat je deze wijsheid kun ontvangen. Om dit te leren kan het best zijn dat je soms periodes van eenzaamheid en innerlijke contemplatie beleeft waarin de goddelijke wetenschap tot je kan komen dankzij inspirerende meditaties en mooie dromen.

De leermogelijkheden die Iah-hel je schenkt zijn oneindig en zullen je zegenen met datgene wat je nodig hebt om je levenstaak op een correcte wijze uit te kunnen voeren.

 

 

 

Share
 
SEO by Artio